Byxor för kvinnor Ragwear Paragata

Byxor för kvinnor Ragwear Paragata

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

-25%
Välj en avslappnad och trendig look med dambyxorna Ragwear Paragata, en oumbärlig Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Byxor för kvinnor Ragwear Paragata

Dambyxorna från Ragwear Paragata är ett måste för alla kvinnor som vill ha en avslappnad men ändå trendig stil. Varumärket Ragwear, känt för sina ekologiska och etiska kollektioner, har skapat dessa byxor för att tillgodose behoven hos moderna kvinnor som är måna om sin miljöpåverkan.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material som kombinerar komfort och hållbarhet. Den smala passformen framhäver dina former och ger dig optimal rörelsefrihet. Det mjuka, stretchiga tyget omsluter dina ben för optimal komfort hela dagen.

Byxornas design är både enkel och elegant, med subtila detaljer som ger dem en unik touch. Sido- och bakfickor ger byxorna en praktisk och funktionell touch. Det elastiska midjebandet med dragsko ger en skräddarsydd passform för optimal komfort.

Byxorna är perfekta för alla tillfällen, från en avkopplande dag på stan till en kväll ute med vännerna. De är lätta att kombinera med vilken topp som helst och ger många möjligheter att skapa olika, snygga looks.

Förutom sin obestridliga stil återspeglar dessa dambyxor från Ragwear Paragata också varumärkets värderingar. De är tillverkade etiskt och med respekt för miljön, är certifierade veganska och innehåller inga animaliska material. Så du kan vara stolt över att bära ansvarsfulla, engagerade kläder.

Vänta inte längre med att unna dig dessa dambyxor från Ragwear Paragata, ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och hur deras konsumtion påverkar planeten. Lägg till dem i din garderob nu och adoptera en avslappnad, feminin och ansvarsfull look.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-55008-6037
Färg mörkbrun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1