Axelremsväska för kvinnor Pieces Mukka

Axelremsväska för kvinnor Pieces Mukka

1 101,72 kr

771,17 kr

-30%
Axelremsväska för damer Pieces Mukka: den perfekta accessoaren för en trendig och praktisk vardagsstil. Upptäck den nu!

Endast 4 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Axelremsväska för kvinnor Pieces Mukka

Axelremsväskan för kvinnor Pieces Mukka är den perfekta accessoaren för alla moderna, eleganta kvinnor. Med sin trendiga design och oklanderliga kvalitet är denna väska ett måste för din garderob.

Tillverkad av det berömda varumärket Pieces, har denna väska designats speciellt för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och funktionalitet. Det högkvalitativa lädret ger den en lyxig och robust look, medan den neutrala färgen gör den lätt att matcha med alla outfits.

Med sin justerbara axelrem kan väskan bäras på en mängd olika sätt, beroende på dina preferenser och behov. Oavsett om den bärs över axeln eller över kroppen kommer du alltid att se modern ut och känna dig bekväm tack vare den lätta designen.

Axelremsväskan för damer från Pieces Mukka är också mycket praktisk. Med flera fack och fickor kan du enkelt organisera dina tillhörigheter och komma åt dem snabbt. Du behöver inte leta desperat efter dina nycklar eller din telefon längst ner i väskan!

Den här väskan är perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en shoppingdag med vännerna, en utekväll på restaurangen eller en resa till jobbet så tar den dig överallt med stil. Den kompakta storleken gör också att du enkelt kan stoppa ner den i en större väska för längre resor.

Kort sagt, Pieces Mukka axelremsväska för damer är en oumbärlig accessoar som kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet. Lägg till den i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17147932-4433933
Färg cognac cognac läder
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen