Tygväska för kvinnor Pieces Mala

Tygväska för kvinnor Pieces Mala

1 530,22 kr

1 071,11 kr

-30%
Tygväska för damer från Pieces Mala, en trendig accessoar för en elegant och praktisk vardagsstil.

Endast 4 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Tygväska för kvinnor Pieces Mala

Pieces Mala damväska är en måste-ha accessoar för alla moderna, eleganta kvinnor. Designad av det berömda märket Pieces, kombinerar denna väska stil och praktik för att följa med dig på alla dina dagliga äventyr.

Med sin stora kapacitet och flera fickor är denna tygväska perfekt för att förvara alla dina nödvändigheter. Oavsett om du ska till jobbet, shoppa eller åka bort över helgen kommer du att kunna ta med dig allt du behöver. Du behöver inte jonglera med flera påsar, shoppingväskan Pieces Mala ger dig ett rymligt och organiserat förvaringsutrymme.

Väskan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både stark och hållbar. Den kommer att stå emot tidens tand och följa med dig i många år framöver. Dessutom gör den tidlösa, eleganta designen den till en perfekt accessoar för alla årstider och alla tillfällen.

Pieces Mala tote bag har utformats speciellt för att passa den aktiva livsstilen hos dagens kvinnor. Den stora storleken gör att du kan stoppa in en bärbar dator, filer eller till och med ett klädbyte. Den har också inner- och ytterfickor för småsaker som telefon, nycklar eller plånbok.

Väskan är bekväm att bära och har två robusta handtag så att du kan bära den på axeln eller i handen, beroende på vad du föredrar. Den lätta vikten och ergonomiska formen gör den till en praktisk och trevlig accessoar för vardagsbruk.

Shoppingväskan Pieces Mala är också en modeaccessoar i sig själv. Den eleganta designen gör den till en riktig tillgång i varje outfit. Oavsett om du bär jeans och t-shirt eller en elegant klänning, kommer denna väska att passa perfekt in i din stil och ge en elegant touch till din look.

Att välja Pieces Mala tote bag innebär att välja en mångsidig, praktisk och snygg accessoar. Oavsett om du är en arbetande kvinna, en student eller en mamma, kommer denna väska att vara din perfekta följeslagare under alla dina hektiska dagar. Så kom igen, unna dig denna måste-ha tygväska från Pieces och lägg till en touch av stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17147908-4432857
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen