Tygväska för kvinnor Pieces Kilona

Tygväska för kvinnor Pieces Kilona

489,58 kr

440,61 kr

-10%
Kilona tote bag från Pieces är ett feminint måste som ger alla dina outfits en touch av stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Tygväska för kvinnor Pieces Kilona

Pieces Kilona damväska är den perfekta följeslagaren för alla dina utflykter! Tillverkad av det berömda varumärket Pieces, kombinerar denna väska perfekt stil och funktionalitet.

Med sin eleganta, tidlösa design passar Kilona tote bag perfekt för den moderna kvinnan. Den neutrala färgen gör den lätt att matcha med alla dina outfits och gör att du kan bära den vid alla tillfällen.

Väskan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både slitstark och lätt. Den stora storleken gör att du kan bära med dig allt du behöver, oavsett om det gäller en arbetsdag, en shoppingtur eller en weekendresa.

Damväskan Pieces Kilona har också gott om invändiga och utvändiga fickor som hjälper dig att organisera och förvara dina tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Du behöver inte leta efter dina nycklar eller din telefon - allt finns inom räckhåll!

Den stora volymen gör den också till en idealisk väska för mammor, som kan stoppa in både barnets saker och sina egna personliga tillhörigheter.

Shoppingväskan Kilona är inte bara praktisk, den är också en modeaccessoar i sig själv. Den diskreta, eleganta logotypen ger din outfit en sofistikerad touch utan att överdriva.

Så unna dig denna damväska Pieces Kilona, den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Du kommer inte att kunna klara dig utan denna vardagskompis, oavsett om du ska till jobbet eller ut med vännerna. Beställ den nu och lägg till en touch av chic i din garderob!

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17136670-4177525
Färg natur
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen