Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Börjar på: 1 836,41 kr

1 285,49 kr

-30%
Välj damskorna Buffalo Triplet Hollow, som kombinerar stil och etik med veganskt läder och ventilerande mesh.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 836,41 kr

1 285,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh damskor är det perfekta valet för miljömedvetna kvinnor som vill ha en snygg och bekväm look. Dessa sneakers tillverkas av det kända varumärket Buffalo och är designade för moderna kvinnor som är medvetna om sin påverkan på planeten.

Deras unika design kombinerar en ovandel i vegetabiliskt läder med ventilerande mesh, vilket ger både hållbarhet och komfort. Det vegetabiliska läder som används vid tillverkningen av dessa sneakers är ett miljövänligt alternativ till traditionellt läder, utan att kompromissa med kvalitet eller stil.

Damskorna Buffalo Triplet Hollow har också en robust gummisula som ger perfekt grepp för vardagsanvändning. Oavsett om du promenerar på stan eller tränar kommer dessa sneakers att ge dig optimalt stöd och absolut komfort.

Förutom att de är miljövänliga och bekväma är dessa sneakers också mycket moderiktiga. Deras eleganta, moderna design passar perfekt till alla dina outfits, oavsett om det gäller en avslappnad dag ute eller en kväll på stan.

Genom att välja Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh damskor väljer du en produkt av högsta kvalitet som är miljövänlig och i linje med dina värderingar. Så vänta inte längre, lägg till dem i din garderob nu och gör ett stiluttalande samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636155
Färg vit/svart/silver
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Triplet