Damskor i ekologisk bomull Buffalo Paired

Damskor i ekologisk bomull Buffalo Paired

Börjar på: 978,19 kr

684,74 kr

-30%
Upptäck dina nya miljövänliga damskor från Buffalo. Bekväma, snygga och miljövänliga. Vänta inte för länge!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 978,19 kr

684,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damskor i ekologisk bomull Buffalo Paired

Buffalo Paired Women's Organic Cotton Sneakers är ett snyggt och ansvarsfullt val för att komplettera alla avslappnade kläder. Dessa sneakers är designade av det välkända varumärket Buffalo och är tillverkade av högkvalitativ ekologisk bomull för en mjuk och bekväm känsla vid varje steg.

Varumärket Buffalo är känt för sitt engagemang för hållbara och miljövänliga metoder, och detta återspeglas i dessa sneakers. De är tillverkade av bomull som odlats utan bekämpningsmedel eller skadliga kemikalier och är inte bara bra för planeten, de är också bra för dina fötter.

Dessa sneakers i ekologisk bomull för damer Buffalo Paired har en elegant och tidlös design med en låg silhuett och subtila detaljer. De finns i en mängd neutrala och mångsidiga färger, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Oavsett om du bär dem för en avkopplande dag på stan eller för en promenad i naturen, kommer dessa sneakers att ge dig oöverträffad komfort och stil. Den mjuka, slitstarka gummisulan ger optimalt grepp, medan fodret i ekologisk bomull håller fötterna svala och torra hela dagen.

Förutom att vara miljövänliga och snygga är dessa sneakers också ett etiskt val. Buffaloengage har åtagit sig att upprätthålla rättvisa arbetsförhållanden för alla sina anställda, vilket innebär att du kan bära dessa sneakers och veta att du stöder ett varumärke som bryr sig om sina arbetare.

Sammanfattningsvis är Buffalo Paired Women's Organic Cotton Sneakers inte bara ett smart modeval, utan också ett etiskt och hållbart val. Lägg till dem i din skosamling idag och känn skillnaden med högkvalitativ ekologisk bomull i varje steg.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636131
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen