Byxor med rakt ben för kvinnor Vero Moda Wild DAF MR

Byxor med rakt ben för kvinnor Vero Moda Wild DAF MR

Börjar på: 612,01 kr

348,43 kr

-43%
Välj elegans och komfort med Vero Moda Wild DAF MR raka byxor för damer. Ett måste från varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

348,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor med rakt ben för kvinnor Vero Moda Wild DAF MR

Vero Moda Wild DAF MR dambyxor med rakt ben är ett måste för alla kvinnor som letar efter en look som är både elegant och vild. Med sin smickrande raka modell och djärva djurtryck är dessa byxor den perfekta förkroppsligningen av Vero Modaesprit .

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. Den höga midjan framhäver din silhuett och stretchtyget anpassar sig perfekt efter dina rörelser.

Leopardmönstret ger de här klassiska byxorna en touch av nyckfullhet och gör dem perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en natt på stan, kommer Vero Moda Wild DAF MR dambyxor med rakt ben att ta dig ut med stil.

Kombinera dem med en vit skjorta för en elegant och professionell look, eller med en t-shirt och sneakers för en avslappnad och trendig look. Du kan också bära dem med höga klackar för en feminin och elegant look.

Vero Moda är känt för sin modekänsla och exceptionella kvalitet, och dessa byxor är inget undantag. De är designade för att passa alla kroppsformer och framhäver den feminina silhuetten. Med sitt tidlösa djurmönster kommer de att vara ett viktigt tillskott i din garderob under kommande säsonger.

Missa inte dessa måste-ha-byxor från Vero Moda. Beställ nu och lägg till en touch av vildhet till din stil med raka byxor för kvinnor Vero Moda Wild DAF MR.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10302291-4400324
Färg Pimpsten
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen