Espadriller för kvinnor Toms Alpargata Rope

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata Rope

Börjar på: 713,81 kr

549,64 kr

-23%
Upptäck must-have espadrilles för kvinnor Toms Alpargata Rope, för en avslappnad och feminin stil, signerad av märket Toms.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 713,81 kr

549,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata Rope

Upptäck Toms Alpargata Rope espadrilles för damer, ett måste från Toms för kvinnor som vill ha en stil som är både elegant och avslappnad. Dessa espadrilles är tillverkade med omsorg och kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och hållbarhet för den perfekta skon för alla tillfällen.

Designen är inspirerad av traditionella espadrilles, med en modern twist tack vare det flätade repet runt gummisulan. Repet ger inte bara en touch av originalitet, utan elle förstärker också sulan för bättre grepp och större motståndskraft mot slitage.

Espadrillerna Toms Alpargata Rope är perfekta för varma sommardagar och är lätta och luftiga tack vare ovandelen i canvas som andas. Dessutom är de lätta att ta på och av tack vare den snörningsfria designen, vilket gör dem till en praktisk och bekväm sko för aktiva kvinnor.

Oavsett om du bär dem med en lätt klänning för en dag ute på stan eller med shorts för en promenad på stranden, kommer dessa espadrilles att matcha din stil perfekt. Den neutrala färgen och tidlösa designen gör dem till en mångsidig sko som är lätt att matcha med vilken outfit som helst.

Förutom att vara estetiskt tilltalande har Toms Alpargata Rope espadrilles en social dimension. För varje sålt par skor donerar Tomsengage ett par nya skor till ett behövande barn. Genom att köpa dessa espadrilles bidrar du till ett humanitärt ändamål samtidigt som du har en etisk och ansvarsfull stil.

Kort sagt, Toms Alpargata Rope espadrilles för kvinnor är trendiga, bekväma och stödjande. Med sin unika design, oklanderliga kvalitet och sociala engagemang är de det perfekta valet för moderna kvinnor som bryr sig om både stil och humanitära ändamål. Vänta inte längre med att lägga till dessa espadrilles till din skosamling och låt dig förföras av deras tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10019682-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen