Linne för kvinnor Esprit F_shape

Linne för kvinnor Esprit F_shape

Börjar på: 356,79 kr

274,70 kr

-23%
Gör ett stiluttalande med linnet för kvinnor Esprit F_shape, designat av det berömda märket Esprit. Ett måste för varje kvinna.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 356,79 kr

274,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Esprit F_shape

Linne för kvinnor Esprit F_shape är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter något både snyggt och bekvämt. Det är designat av det kända märket Esprit och kombinerar kvalitet, stil och funktionalitet.

Detta linne är speciellt utformat för att passa kvinnokroppens form och framhäver kvinnans silhuett. Den smala passformen och det lätta tyget känns som en andra hud och ger stor rörelsefrihet.

Den eleganta, moderna designen på Esprit F_shape gör linnet till ett mångsidigt plagg som kan bäras både dagtid och kvällstid. Esprit är känt för sitt engagemang för miljön, och det här linnet är inget undantag. Det är tillverkat av hållbara, miljövänliga material och är dessutom lätt att ta hand om.

Det här linnet finns i en mängd trendiga färger och passar alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär det till avslappnade jeans eller en elegant kjol kommer det att ge din outfit en sofistikerad touch.

Förutom sin elegans och kvalitet är Esprit F_shape Women's Tank Top också mycket bekväm att bära. Perfekt för varma sommardagar, dess lätta, andningsbara tyg håller dig sval och bekväm hela dagen lång.

Damlinnet Esprit F_shape är ett oumbärligt plagg för garderoben. Med sin smickrande passform, moderna design och oöverträffade komfort är det det perfekta valet för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och sitt välbefinnande. Lägg till det i din kollektion nu och låt Esprit följa med dig på alla dina äventyr.

Mer information

Varumärke Esprit
Tillverkarens SKU 044EE1K355_297
Färg kräm beige 3
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1